De Ward 50 jaar

Terugblik Jubileumdag - De Ward 50 jaar

Met veel plezier kunnen we terug kijken naar de geslaagde jubileumdag.
Deze begon met de ontvangst van Sebastiaan Verschuren, de nummer 1 zwemmer van Nederland in ons thuiszwembad. Een spektaculaire en leerzame clinic waar 30 kinderen aan hebben kunnen deelnemen. Iedereen heeft er wel iets van opgestoken. Ook voor het publiek was het zeer interessant en de aanwezige dames hebben meer dan genoeg foto's gemaakt van....Sebastiaan

Alle kinderen konden na de clinic en wat lekkers te hebben gegeten en gedronken mee doen aan de vossenjacht die hen door Bemmel en Haalderen leidde. Gelukkig was het fraai weer want het was toch een behoorlijk lange tocht. Deze eindigde bij wijkcentrum De Tichel in Haalderen waar voor iedereen friet en snacks in overvloed was.
Daarmee hielden de verrassingen niet op. Voor iedereen was er een speciale jubileum bidon die inmiddels al door velen gebruikt wordt. Voor alle leden is er een bidon (zie hieronder)!

De avond was voor de volwassenen met een gezellige borrel in eerdergenoemd wijkcentrum. Krantenknipsels en veel foto's uit het roemrijke verleden van de zwemvereniging maakten de avond compleet. 

Middels deze weg veel dank en hulde voor de organisatie, de vele vrijwilligers, de sponsoren (Landwinkel De Woerd, SportVillage en de Jumbo) en het bestuur. Zij allen hebben deze dag mogelijk gemaakt. 

Op naar het 60 jarig jubileum!

 

Activiteiten commissie De Ward